J. VAN HEMELEN

Keuring van elektrische installaties

Keuring van elektrische installaties zowel lage spanning als hoogspanning te Kortrijk & Beersel

Externe Dienst voor Technische Controles op de werkplaats

Nauwgezette technische controles

Voor keuringen, opleidingen, en degelijke (preventieve) controles van uw technische installaties moet u bij J. van Hemelen Keuringsorganisme vzw in Kortrijk en Beersel zijn.

Onze gemotiveerde medewerkers zijn perfect op de hoogte van technische voorschriften en wetgeving.

Onze diensten

Wij keuren elektrische installaties, in een huishoudelijke, professionele óf industriële context. Verder controleren wij ruimtes met gas- en stofexplosiegevaar, personenliften, hef- en hijswerktuigen, gasinstallaties, machines en arbeidsmiddelen. Wij adviseren u ook graag overbrandveiligheid – bijvoorbeeld door brandschermen en rookluiken aan te raden, of uw huidige brandveiligheidinstallaties te controleren of verfijnen.

Voor risicoanalyses bent u bij ons aan het juiste adres!

Dertig jaar ervaring

De slogan van J. van Hemelen Keuringsorganisme vzw? Your safety is our business. Al meer dan dertig jaar maken wij wérk van bedrijfsveiligheid. Daarom hebben wij ook alleen maar tevreden klanten. Ook uw organisatie pakken wij graag grondig aan. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak na contact, om uw vereisten en verwachtingen in kaart te brengen. Of basis daarvan maken we een voorstel. Akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag.

Contacteer ons